Modtagelse af nye elever

Velkommen nye elever og forældre

Kære forældre til nye elever.

Vi glæder os til at modtage jeres børn. Første skoledag er d. 10. august 2020 for elever fra 1.-10 årgang og d. 12. august for elever i 0. klasse, med mindre andet aftales særskilt.

Hvis barnet har en plads i KKFO’en vil det have plads fra 1. august.  Vi vil selvfølgelig skabe det bedst mulige tilbud for eleven, hvis der er behov for pasning fra 1. august, men det er vores klare erfaring, at eleven får den bedste start, hvis det kan begynde på den dag, hvor skolen starter.
Her vil det blive modtaget af de nærmeste voksne, i den faste fysiske ramme og med sine kommende klassekammerater.  Skal barnet starte inden selve skolestarten er det ferieperiode for personale og børn, og derfor vil et barn, der starter inden skolestart opleve det som et ekstra skift.

Forældremøde for forældre til nye elever

I vil blive inviteret til et fælles forældremøde for forældre til nye elever, som er visiteret til en plads på Skolen i Charlottegården efter sommerferien. Datoen for forældremødet er endnu ikke fastlagt .  Mødet er kun for forældre. Dagsordnen kan ses på det vedhæftede dokument.

Sådan tager vi imod nye elever

• Fælles forældremøde for forældre til nye elever.

• Invitation til individuelle overleveringsmøder – udsendes til forældre i e-Boks.
    Dette møde er også uden børn.

• Elevens besøg på skolen – aftales med forældre på det individuelle overleveringsmøde.

• Personalets besøg på afgivende daginstitution eller skole – aftales på det individuelle overleveringsmøde

Hvis der er spørgsmål, som ikke bliver besvaret af ovenstående, er I velkommen til at kontakte skolens kontor på cha@kk.dk. I kan også ringe til kontoret på tlf. 35303130 i kontorets åbningstid, som er mandag til torsdag fra kl. 8:00 – 15:00 og fredag fra kl. 8:00 – 14:00.