Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Skolebestyrelsens årsberetning 2020/21

I skoleåret 2020-21 bød vi velkommen til to 0. klasser og mange nye elever, i alt 40 nye elever. Og igen i år gjorde vores afgangselever det fantastisk og har alle opnået fine eksamensresultater. Elever, som vi med stolthed kan sende afsted, med en særlig tak til alle på skolen for det.

I foråret var der valg til skolebestyrelsen, som nu består  af både nye og gamle medlemmer, hvilket skaber god energi i skolebestyrelsen. I løbet af året har vi arbejdet med:

  • Forretningsorden, der sikrer struktur og overblik omkring skolebestyrelsens ansvar
  • En ny mobiltelefon-politik
  • Opdatering af kostpolitikken
  • Budget 2021/2022, der skal sikre, at pålagte besparelser ikke påvirker elever, medarbejdere og vores aktivitetsniveau i for stort omfang
  • Sikker trafik ved vores skole for at sikre budgetprioritering fra Københavns Kommune
     

Der har også været fokus på at komme tilbage til skolens elevnormering (184 elever) næste skoleår, selvom det er gået godt, så er det ikke er holdbart for skolen at have flere elever, end den er normeret til.

Årets største fokus har været på håndtering af Coronaepidemien for at sikre, at alle kunne være trygge på skolen, og at skolen kunne give en tryg hverdag  og gode læringsrammer til vores børn. Det er lykkedes meget fint for skolen og medarbejdere i en langstrakt, svær og omskiftelig tid.

Nu ser vi frem til et nyt skoleår, tilbage i normale rammer, som kun kan blive godt.

På vegne af Charlottegårdens skolebestyrelse.

Camilla Kinch Jensen, Skolebestyrelsesformand