MENU
Aula_close Layer 1

Informationsmateriale fra Sundhedsstyrelsen om COVID-19

Informationsmateriale fra Sundhedsstyrelsen om COVID-19 

Sundhedsstyrelsen har udsendt en række opdaterede informationer om COVI-19 til alle, der er i kontakt med børn og unge. Materialet giver anbefalinger og gode råd til forældre og børn. 

Film med opdaterede råd til forældre

I denne film fortæller Maria Koch Aabel fra Sundhedsstyrelsen, hvordan man skal forholde sig nu med de skærpede restriktioner fra myndighederne.

Download og se filmen her: https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/Film_Raad-til-boernefamilier-om-coronavirus

Spørgsmål og svar særligt til forældre

Rigtig mange forældre sidder med spørgsmål om den nye coronavirus og de skærpede anbefalinger. Derfor har Sundhedsstyrelsen lavet et dokument med de typiske spørgsmål og svar, som kan hjælpe forældre med at klare hverdagen.

Download og se spørgsmål og svar her: https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/Informationsmateriale_FAQ-til-boernefamilier

Eller se spørgsmål og svar til børn og forældre her: https://www.sst.dk/corona/faq#corona-faq-boern

Plakat med retningslinjer om børn og legeaftaler

En ny plakat med seks gode anbefalinger til forældre, når deres børn leger med andre børn.

Download og se plakaten her: https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/Informationsmateriale_Retningslinjer-om-boern-og-legeaftaler

Nyttige links

Hold jer opdateret om de aktuelle sundhedsanbefalinger omkring corona her https://www.sst.dk/corona . Siden opdateres løbende.

Hvis man er i tvivl eller har spørgsmål, kan man ringe til den fælles myndigheds hotline på tlf. 70200233. Her sidder de klar til at besvare spørgsmål om indsatsen og giver råd og vejledning.